İçeriğe geç

Kova Burcu Kime Aşık Olur

Kova burcu hangi burca aşk?

“Kova burcu kadını hangi burçlarla iyi anlaşır?” sorusuna en iyi cevap Koç, Aslan, Başak ve Akrep’tir. Kova burcu kadını aşk hayatında öngörülemez ve gizemli olabilir. Bunun nedeni Koç burcu kadınının içe dönük ve hassas yapısıdır. Size ısınması biraz zaman alabilir.

Kova erkeği kimlere aşık olur?

Kova burcu erkekleri bilgi dolu ve hoş bir dış görünüme sahip kadınlardan hoşlanırlar. Ancak bu arada makyaja güvenmek ve gösteriş yapmak sonuç getirmeyecektir. Bu tip erkekler zarif, sade ve şık görünümlerden hoşlanırlar. Doğru kadını bulduklarında mükemmel aşka giden yola çıkarlar.

Kova burcu kadını kime aşık olur?

Kova kadını, onu eğlendiren zeki ve anlayışlı insanlara aşık olur. Onu etkilemek için değerlerine saygı göstermelisiniz. Kova kadını erkeklerden nasıl hoşlanır? Kova kadınları, zeki, eğlenceli, entelektüel, anlayışlı, fazla aceleci olmayan ve yeniliğe açık erkeklerden hoşlanır.

Kova hangi burçla evlenmeli?

Kova burcu erkeklerinin anlaşabildiği burçlar Koç, İkizler, Terazi ve Yay’dır. Öte yandan, en az uyumlu burçlar Boğa ve Akrep’tir. Bir Kova burcu erkeğinin evi biraz çılgın bir bilim adamının atölyesi gibi hissettirebilir.

Kova burcunun ruh eşi hangi burçtur?

11. Kova Ruh Eşi: Aslan, Balık, Oğlak Çünkü ikisi de ruhsal genişlemeyi arar ve bu ikisinin birlikte keşfedemeyeceği ve keşfedemeyeceği hiçbir şey yoktur. Antik astrolojide, Kova aslında şu anda Oğlak burcunu yöneten Satürn tarafından yönetiliyordu.

Kova kimle anlaşamaz?

Bu nedenle güvenlik ve istikrar arayan Kova burçları, toprak grubuna ait olan Boğa, Başak ve Oğlak burçlarıyla pek iyi geçinemezler. Yay burcuyla çelişkili bir anlaşma yapabilen Kova burcu, isterse karşıt burcu Aslan ile karşıt yönlerini tamamlayabilir.

Kova erkeği çapkın mı?

Karizmatik, havalı ve biraz da cilvelidirler. Aslında Kova burcu erkeği uyumludur.

Kova erkeği nasıl sevişir?

Kova burcu erkeğinin cinsel hayatı ve cinselliği Kova burcu erkekleri, cinsel hayatlarında her zaman sıra dışı deneyimlere açıktır. Sadece duygularına tepki vermeyen ve mesafeli durmayı iyi bilen kadınlarla çok iyi anlaşırlar. Cinsel hayatlarını duygularıyla değil mantıklarıyla sürdürmeye çalışırlar.

Kova erkeği kadında ne arar?

Kalıplaşmış düşüncelerden uzak olduğu için sizi kalıplaşmış bir ilişkiye sürüklemeyecek ve her zaman yeni şeyler denemeye açık olacaktır. Bu yüzden modern, yenilikçi ve her zaman güncel kadınlar Kova burcu erkeklerini kendilerine aşık edebilir.

Kova burcunun aşkı nasıl olur?

Bir Kova burcunun aşk hayatında entelektüel deneyimler, farklı cinsel deneyimler, farklı kültürler ve seyahatler olmazsa olmazdır. Özgürlüğüyle bilinen Kova burcunun aşk hayatında özgürlük olmazsa olmazdır. Bir Kova burcu kıskançlık duymaz ve asla duyamaz. Geleneksel ilişki biçimleriyle uzun süre devam edemez.

Kova kadını çekici mi?

Yüksek öz saygıyla rahat bir hayat sürer ve başkalarının ne söylediğini ve ne düşündüğünü umursamaz. Kova burcu kadınları soğuk ve mesafeli tavırlarıyla çekicidir. Büyüleyici bir sırrı saklar. Kova burcu kadınları bir ilişkide romantik ve duygusal bir tavır sergilemezler.

Kova burcunun en belirgin özelliği nedir?

Kova burcu, duygulardan ziyade mantıkla hareket ettikleri ve akılla yönlendirildiklerinde birçok alanda güçlü oldukları bir burçtur. Güçlü şefkatli ve insancıl yönleri, bu burç insanlarının topluma liderlik etmede en etkili özellikleri arasındadır.

Kova burcunun kankası hangi burçtur?

Kova burcu Koç ve Yay burcundan destek alır. Balık burcu Boğa ve Oğlak burcundan destek alır. Fark ettiğiniz gibi hava, ateş, su ve toprak elementleri birbirlerini daha iyi anlar ve yaşam yolunda birbirlerine destek olurlar.

2 kova burcu anlaşabilir mi?

Aynı burçtaki iki kişi birbirleriyle iletişim kurmakta sorun yaşamazlar. Bir araya geldiklerinde deneyimlerini birbirleriyle paylaşmayı severler. Kova burcu erkeği ve Kova burcu kadını birbirlerini dinler ve olayları analiz eder.

Kova kimle uyumlu?

Astrolojide, burçlar arasındaki uyumluluk karmaşık bir kavramdır ve genellemeler kişisel tercihlere, yaşam deneyimlerine ve diğer astrolojik faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ancak, Kova burcu genellikle İkizler ve Terazi ile daha iyi geçinir.

Kova burcunun kankası hangi burçtur?

Kova burcu Koç ve Yay burcundan destek alır. Balık burcu Boğa ve Oğlak burcundan destek alır. Fark ettiğiniz gibi hava, ateş, su ve toprak elementleri birbirlerini daha iyi anlar ve yaşam yolunda birbirlerine destek olurlar.

Kova burcu nasıl bir ilişki ister?

Özgürlüğüyle bilinen Kova burcunun aşk hayatında özgürlük olmazsa olmazdır. Bir Kova kıskanmaz ve asla kıskanamaz. Geleneksel ilişki biçimleriyle uzun süre devam edemez. Anlayışlı bir partner olarak Kova burcu karşı cinsten de aynısını bekler.

Kova burcu romantik mi?

Kova, ilişkilerinde farklı olmayı ve karşıt görüşlere açık olmayı tercih eden bir burçtur. Romantik olmayabilirler, ancak bu özellikler onları son derece çekici kılabilir. Bir erkek burcu olarak Kova maceracıdır. Risk almak isteyebilir ve uzun vadeli, katı, kısıtlayıcı ilişkilerden uzak durmaya çalışır.

2 kova burcu anlaşabilir mi?

Aynı burçtaki iki kişi birbirleriyle iletişim kurmakta sorun yaşamazlar. Bir araya geldiklerinde deneyimlerini birbirleriyle paylaşmayı severler. Kova burcu erkeği ve Kova burcu kadını birbirlerini dinler ve olayları analiz eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir